Vrouwen Cacao Ceremony

 Welkom  Maiden, Mother, Crone in de Sacred Cacao tempel! 

We komen samen in de Tipi van De Groene Boerderij en worden we gedragen door de aarde, vuur, water, lucht & spirit. De vrouwelijke spirit van de cacao vragen we ons te begeleiden in gezamenlijke innerlijke reis. 

WAT IS CACAO CEREMONY

Cacao is een oeroud medicijn, de Inca’s waardeerde Cacao als goud. Dit is niet voor niks. Cacao is een hele zachte en ook krachtige plant met sterke helende kwaliteiten. Tijdens deze cacao ceremonie zullen we door middel van intentie en meditatie de sacred cacao  elixer (cacao met essentiële oliën en helende kruiden) tot ons nemen. De liefdevolle spirit van de cacao helpt om je hart te openen, om diep geluk te ervaren, geeft je inzichten wanneer je daar klaar voor bent en kan een zachte transformatie tot gang brengen.

De cacao wordt in Guatemala op een speciale manier door een cacao Sjamaan gewonnen. Cacao is een medicijn dat bekend staat als zacht, vrouwelijk en liefdevol en stimuleert je om je hart te openen en versterkt het gevoel van verbinding met jezelf en de mensen om je heen. 

HOE GAAN WE CACAO ERVAREN

Natasja begeleid je in een meditatie en visualisatie reis om eventuele inzichten te ontvangen en de cacao zijn helende werk te laten doen. Aangezien cacao ook een erg vreugdevolle spirit heeft is er ruimte om te delen, dansen en drummen voor wie wil. Daarnaast creëren we een magische cirkel waarin veiligheid en verbondenheid met onszelf, elkaar, de hemel, de aarde, de elementen en de cacao ontstaat. 

WAT SCHENKT DE CACAO NOG MEER

Inmiddels heeft de wetenschap ook ontdekt hoe veelzijdig en gezond cacao is. Het zit vol antioxidanten, is goed voor het hart, verlaagd bloedruk en cholesterol en kan helpen bij afvallen door het reguleren van de stofwisseling en het omzetten van slechte in goede vetten in ons lijf.

In onze tijd brengen we de cacao terug en eren we deze door middel van ceremonies.  We gebruiken de kennis van de cacao om ons te herinneren, te helen, los te laten, te voelen en samen te komen in gebed.

Praktische informatie:

        Drink GEEN koffie op de dag van de ceremonie.

        Eet licht en plantaardig 4 tot 6 uur van tevoren

        De cacao drank is volkomen veilig en heeft geen hallucinerend effect.

        Neem mee: extra warme kleding mee, sokken, dekentje, fles water.

        Aan de antidepressiva? Geeft dit tijdig door. 

Je bent welkom, uitgenodigd om deel te nemen, om te ervaren. Deze tempel is alleen toegankelijk voor vrouwen! 


Over Natasja:

In 2013 had Natasja Pelgrom genoeg van haar fast-passed levensstijl. Ze begon een reis naar binnen, sloot haar bedrijf en wijdde zich aan de verkenning van het bewustzijn. Nu is Natasja een Holistic Transformational Mentor. Ze staat mensen bij die op zoek zijn naar transformationele hulpmiddelen om hun eigen genezing/transformatie van binnenuit te ondersteunen en een optimaal welzijn te bereiken. Leer meer over Natasja en wat ze doet op www.natasjapelgrom.com